nadpis
icon_white_edit
icon_white_mail
icon_white_search
icon_white_tree
icon_white_home

   

slide1 slide2 slide3 slide4

nadpis
03.07.2022
Autocamp od 12 hod. OTEVŘEN , přijímáme hosty na ubytování.

18.06.2022
Doporučujeme majitelům, kteří plně nezvládají své psí miláčky a nejsou ochotni mít své psy na vodítku, v bezpečné vzdálenosti od ostatních hostů, aby zvážili návštěvu našeho autocampu.

03.06.2022
POCTIVÝ KOLÁČ v Pastvinách!!! Firma prodává své výrobky v Autocampu na Šlechtově palouku v červnu o víkendech / sobota -neděle/ od 8:00 hod. do cca 11 hod. Těší se na zákazníky!

25.04.2022
Areál Autocampu Šlechtův palouk v Pastvinách je V PROVOZU. Platební karty NEPŘIJÍMÁME z důvodu nestálého pokrytí signálem internetu. Platba pouze HOTOVOSTÍ!

12.01.2022
I v roce 2022 budeme fungovat, připravujeme se na nadcházející sezónu a těšíme se na Vás! Přijímáme rezervační objednávky NA CHATY na sezónu 2022. Místa na stany a karavany nerezervujeme. Kontakty: atc@pastviny.cz nebo telefon 724 147 317 Pokud nám sdělíte svůj požadavek, rádi Vám odpovíme. Přejeme hezký den!

30.06.2017
MÍSTA pro STANY a KARAVANY NEREZERVUJEME!!! V našem autocampu nemáme vytyčené parcely ani jinak označená místa.

08.08.2015
Informaci o kvalitě vody v přírodním koupání ve vodní nádrži Pastviny zísláte na www.khspce.cz


nadpis
ajax

nadpis
Zde vložte vaši e-mailovou adresu
pro přihlášení (odhlášení) odběru novinek
  

nadpis
Zámek Potštejn
Muzeum řemesel Letohrad
Hora Matky Boží Králíky
Vojenské muzeum Králíky
Vodácká řeka Orlice


nadpis
camp.cz Motorkáři vítáni
www.pekarnaletohrad.cz Klášterecké masné pochoutky, a. s. Pivovar Holba a.s. - Hanušovice Hamé.cz Zelená vrána Krkonošský produkt www.dokempu.cz www.mojeorlickehory.cz

nadpis

Právě online: 3
Návštěvy dnes: 295
Návštěvy za týden: 1636
Návštěvy za měsíc: 5129
Návštěvy celkem: 310305
Ochrana osobních údajů, GDPR Tisk článku  

 

1. Zpracovatelem osobních údajů je provozovatel ubytování / dále ubytovatel/ v Autocampu /ATC/ Šlechtův palouk, Pastviny 451, a to je Obec Pastviny, Pastviny 32, 564 01 Žamberk, IČO 00279331.

2. Kontakt na ubytovatele lze získat z veřejných zdrojů. Do Rezervačního formuláře zadavatel na základě svého požadavku, dotazu či rezervace uvede své osobní údaje dobrovolně.  Plně pro základní  komunikaci postačí: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon. 

3. Povinnostem podléhají ubytovatelé z hlediska zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a tyto osobní údaje mohou a musejí zpracovat bez souhlasu ubytovaných hostů. /Bez písemného souhlasu./ Ubytovateli je zpracování osobních údajů uloženo jako zákonná povinost.

4. Pokud potencionální host / objednavatel/ projeví zájem o ubytování, ale neposkytne osobní údaje požadované zákonem, nemůže být ubytovací služba poskytnuta. Nebude uzavřena smlouva o ubytování.

5. Osobní údaje cizinců:                            Osobní údaje tuzemských hostů:

jméno a příjmení                                      jméno a příjmení

den, měsíc a rok narození                         den, měsíc a rok narození

státní občanství                                        účel pobytu

číslo cestovního dokladu                            počátek a konec ubytování

počátek a konec ubytování

 

6. Osobní údaje slouží pouze pro účel ubytování / evidence ubytovaných hostů/ a nebudou poskytovány k jiným účelům, než ke kterým byly shromážděny.

7. Domovní kniha je vedena pro účely kontroly Policií ČR, podle §101 odst.2 zákona č. 326 / 1999 Sb.

8. Osobní údaje jsou uloženy v Recepci ATC Šlechtův palouk v zaheslovaném počítači s evidencí přístupů včetně zálohování. Dokumenty s osobními údaji v písemné podobě jsou zabezpečeny pod zámkem s evidencí přístupů. Doba uložení je daná zákonem.