nadpis
icon_white_edit
icon_white_mail
icon_white_search
icon_white_tree
icon_white_home

   

slide1 slide2 slide3 slide4

nadpis
22.10.2018
Od 22.10.2018 je provoz v Autocampu Šlechtův palouk pro sezónu 2018 UKONČEN. Děkujeme všem našim hostům a návštěvníkům za přízeň v letošním létě. TĚŠÍME se s Vámi na otevření nové sezóny koncem dubna 2019!!!

11.10.2018
Autocamp Šlechtův palouk bude v provozu do 21.10.2018, jedná se o ubytování v karavanech, přívěsech, chatičkách. Od 22.10.2018 bude provedeno zazimování autocampu.

05.09.2018
Autocamp Šlechtův palouk je stále v provozu. Podrobné informace naleznete v rubrice Provoz ATC 2018. Zveme Vás do Orlických hor užít si krásného babího léta!

19.08.2018
Autokemp Šlechtův palouk přijímá nové hosty. Autokemp je OTEVŘEN..S přáním hezkého dne, ATC ŠP

18.08.2018
V sobotu 18.08.2018 a v neděli 19.08.2018 Autokemp Šlechtův palouk UZAVŘEN..Předpokládaná doba otevření v pondělí dopoledne

15.08.2018
Autocamp Šlechtův palouk je OTEVŘEN. Přijímáme nové hosty na ubytování. Přejeme vám hezký den :)

11.08.2018
Autocamp Šlechtův palouk je z důvodu naplnění kapacity / počet osob/ dočasně UZAVŘEN. Otevření se předpokládá v pondělí 13.8.2018 během dopoledne. Děkujeme za pochopení.


nadpis
ajax

nadpis
Zde vložte vaši e-mailovou adresu
pro přihlášení (odhlášení) odběru novinek
  

nadpis
Zámek Potštejn
Muzeum řemesel Letohrad
Hora Matky Boží Králíky
Vojenské muzeum Králíky
Vodácká řeka Orlice


nadpis
camp.cz Motorkáři vítáni
www.pekarnaletohrad.cz Klášterecké masné pochoutky, a. s. Pivovar Holba a.s. - Hanušovice Hamé.cz Zelená vrána Krkonošský produkt www.dokempu.cz www.mojeorlickehory.cz

nadpis

Právě online: 1
Návštěvy dnes: 39
Návštěvy za týden: 574
Návštěvy za měsíc: 2684
Návštěvy celkem: 173150
Ochrana osobních údajů, GDPR Tisk článku  

 

1. Zpracovatelem osobních údajů je provozovatel ubytování / dále ubytovatel/ v Autocampu /ATC/ Šlechtův palouk, Pastviny 451, a to je Obec Pastviny, Pastviny 32, 564 01 Žamberk, IČO 00279331.

2. Kontakt na ubytovatele lze získat z veřejných zdrojů. Do Rezervačního formuláře zadavatel na základě svého požadavku, dotazu či rezervace uvede své osobní údaje dobrovolně.  Plně pro základní  komunikaci postačí: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon. 

3. Povinnostem podléhají ubytovatelé z hlediska zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a tyto osobní údaje mohou a musejí zpracovat bez souhlasu ubytovaných hostů. /Bez písemného souhlasu./ Ubytovateli je zpracování osobních údajů uloženo jako zákonná povinost.

4. Pokud potencionální host / objednavatel/ projeví zájem o ubytování, ale neposkytne osobní údaje požadované zákonem, nemůže být ubytovací služba poskytnuta. Nebude uzavřena smlouva o ubytování.

5. Osobní údaje cizinců:                            Osobní údaje tuzemských hostů:

jméno a příjmení                                      jméno a příjmení

den, měsíc a rok narození                         den, měsíc a rok narození

státní občanství                                        účel pobytu

číslo cestovního dokladu                            počátek a konec ubytování

počátek a konec ubytování

 

6. Osobní údaje slouží pouze pro účel ubytování / evidence ubytovaných hostů/ a nebudou poskytovány k jiným účelům, než ke kterým byly shromážděny.

7. Domovní kniha je vedena pro účely kontroly Policií ČR, podle §101 odst.2 zákona č. 326 / 1999 Sb.

8. Osobní údaje jsou uloženy v Recepci ATC Šlechtův palouk v zaheslovaném počítači s evidencí přístupů včetně zálohování. Dokumenty s osobními údaji v písemné podobě jsou zabezpečeny pod zámkem s evidencí přístupů. Doba uložení je daná zákonem.