nadpis
icon_white_edit
icon_white_mail
icon_white_search
icon_white_tree
icon_white_home

   

slide1 slide2 slide3 slide4

nadpis
26.04.2019
Autocamp Šlechtův palouk na Pastvinské přehradě V PROVOZU !!! Aktuální provozní dobu Hospůdky naleznete v sekci Vybavení a služby pod heslem Hospůdka. Těšíme se na Vás!

29.06.2018
Prázdninový provoz v autocampu je zajištěn pomocí brigádníků. Dovoluji si Vás požádat o vstřícnost a pochopení při vyřizování služeb. Předem děkuji! vedoucí ATC

30.06.2017
Místa pro stany a karavany NEREZERVUJEME!!!

08.08.2015
Informaci o kvalitě vody v přírodním koupání ve vodní nádrži Pastviny zísláte na www.khspce.cz

24.08.2014
Agentura Czech Tourism pozvala novináře k návštěvě Podorlicka a Pastvinské přehrady. V našem kempu byli novináři velice spokojeni. Plusové body jsme získali za domácí švestkové buchty. *Mňam-mňam*

07.07.2014
Prázdninový inspektor v roce 2012 ocenil náš kemp bronzovou madajlí.

27.02.2014
Schéma našich chatek.


nadpis
ajax

nadpis
Zde vložte vaši e-mailovou adresu
pro přihlášení (odhlášení) odběru novinek
  

nadpis
Zámek Potštejn
Muzeum řemesel Letohrad
Hora Matky Boží Králíky
Vojenské muzeum Králíky
Vodácká řeka Orlice


nadpis
camp.cz Motorkáři vítáni
www.pekarnaletohrad.cz Klášterecké masné pochoutky, a. s. Pivovar Holba a.s. - Hanušovice Hamé.cz Zelená vrána Krkonošský produkt www.dokempu.cz www.mojeorlickehory.cz

nadpis

Právě online: 2
Návštěvy dnes: 119
Návštěvy za týden: 1337
Návštěvy za měsíc: 4376
Návštěvy celkem: 194043
Ochrana osobních údajů, GDPR Tisk článku  

 

1. Zpracovatelem osobních údajů je provozovatel ubytování / dále ubytovatel/ v Autocampu /ATC/ Šlechtův palouk, Pastviny 451, a to je Obec Pastviny, Pastviny 32, 564 01 Žamberk, IČO 00279331.

2. Kontakt na ubytovatele lze získat z veřejných zdrojů. Do Rezervačního formuláře zadavatel na základě svého požadavku, dotazu či rezervace uvede své osobní údaje dobrovolně.  Plně pro základní  komunikaci postačí: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon. 

3. Povinnostem podléhají ubytovatelé z hlediska zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a tyto osobní údaje mohou a musejí zpracovat bez souhlasu ubytovaných hostů. /Bez písemného souhlasu./ Ubytovateli je zpracování osobních údajů uloženo jako zákonná povinost.

4. Pokud potencionální host / objednavatel/ projeví zájem o ubytování, ale neposkytne osobní údaje požadované zákonem, nemůže být ubytovací služba poskytnuta. Nebude uzavřena smlouva o ubytování.

5. Osobní údaje cizinců:                            Osobní údaje tuzemských hostů:

jméno a příjmení                                      jméno a příjmení

den, měsíc a rok narození                         den, měsíc a rok narození

státní občanství                                        účel pobytu

číslo cestovního dokladu                            počátek a konec ubytování

počátek a konec ubytování

 

6. Osobní údaje slouží pouze pro účel ubytování / evidence ubytovaných hostů/ a nebudou poskytovány k jiným účelům, než ke kterým byly shromážděny.

7. Domovní kniha je vedena pro účely kontroly Policií ČR, podle §101 odst.2 zákona č. 326 / 1999 Sb.

8. Osobní údaje jsou uloženy v Recepci ATC Šlechtův palouk v zaheslovaném počítači s evidencí přístupů včetně zálohování. Dokumenty s osobními údaji v písemné podobě jsou zabezpečeny pod zámkem s evidencí přístupů. Doba uložení je daná zákonem.